2009. december 31., csütörtök

Nyuszi-fohász


... és add meg nekünk a mindennapi szénabetevőnket. Ámen!

Szilveszter - B.U.É.K.:)))



Hogy nekem milyen szorgalmas és okos nyuszikám van! Mára már épp megfelelő mennyiségű konfettit rágott nekem az alagútból! Hálából beleengedtem őt egy kicsit a "leveses fazékba", azaz a szénás zsákba! Hiába, a szorgalmas munkát meg kell fizetni még a nyuffikáknál is!:)

Karácsonyi alagút-ajándék



Gombócka alagutat kapott karácsonyi ajándékként! Mielőtt elkészült volna a végleges változat megmérte az egyik, majd a másik bejáratot is, hogy biztos legyen benne, nem fog beleszorulni:)))) Aztán szépen letapétáztam neki és attól kezdve nagy volt az öröm - na, nem a ki-bejárkálás lehetőségéért, hanem mert végre újra van doboz, amit rághat és kaparhat ezerrel!!Nem is kellett két-három nap, hogy leamortizálja - de legalább nem kell körmöket és fogakat vágatni egy darabig:)))

Hurrá itt a Karácsony!







Gombócka halálosan élvezte a karácsonyfa-állítást! Azt sem tudta, hogy segítsen a gazdinak! Húzta, tépte, a madzagot, amivel a fa össze volt kötve, aztán páros lábbal egyetlen ugrással abban a dobozban termett, amiben a égők, és a díszítőszalagok voltak! Hmmm micsoda csemege nézett itt ki neki a sok-sok műanyag drótkötegből! De tudta a kis betyárfül, hogy rosszat csinál, mert amikor közeledtem csak úgy iszkolt ki belőle - kjól belegabalyodva a csilivili díszszalagba:)))

A lexebb ajándék





Egyik reggel ajándékot kaptam Gombóckától:

még én az igazak álmát aludtam, ő egy szivecskét rágott nekem....a párnámból:))

Ha harc, hát legyen harc...



Fel nem fogom, honnan van egy ilyen kis nyuszikában ennyi energia!? Hetek óta ádáz harcot vívunk egy fél négyzetméternyi falrészért - már hermetikusan lefedtem, de nemhogy a tapétát, de falat is kibontja:)).

Most is csak a feneke pucsít ki a függöny mögül, miközben ezerrel dolgozik rajta! Látni kellene azt a munkafegyelmet - még egy rövid cigiszünetre se hagyja abba! Még pár nap, és lyukat rág az erkélyre. De, most nincs szívem megzavarni, különben is, annak a falrésznek már úgy is annyi...

Különben is, valahányszor ott matatok (valami védőfelszerelést próbálva felhelyezni), odafurakodik, lökdös, kirángatja a kezemből, vagy felborít - tkp. örülhetek, hogy még nem kaptam egy jó nagy nyaklevest tőle!:))

A keti tetejénél is ez volt a helyzet - most tükörcsempét tettem oda. Mivel már látom rajta a nyelvecskéje nyomát, gyanítom, hogy azóta titokban a saját arcképét puszilgatja!:)